Gość
no właśnie w zamku są różnego rodzaju zajęcia aerobowe:)na ich stronie znajdziesz rozpiskę, ale ja chodziłam do fitnessu przy astrze bo tam maja zajecia w sobote co mi pasowało.
Gość
do redeco to bym chciala wybrać sie na basen,kupiłam nawet nowy strój dla zachęty, ale jakos mobilizacji brak.
krysia a Ty chodzisz tam moze na basen? nie wiesz jakie tam jest oblężenie np w weekendy?tak z "ulicy"da sie wejsć?
Ktoś chodzi na aerobik do zamku?jakie są sale i instruktorki?
,,Z ulicy" można wejść na fitness, przed basenem trzeba zadzwonić się zapisać, luzy są tylko w tygodniu przed południem. Na aerobik do zamku nie chodzę, bo za kartę Multisport płacę ( jak na razie ) 25 zł , a 8 zajęć w zamku kosztuje 80 zł... Stąd mój wcześniejszy apel ...
Gość
krysia dzięki za info.
Moja kuzynka tez ma ta kartę benefit ale w sumie nie chodzi nigdzie. Gdyby w leśnicy był taki fitness, do którego mogłaby chodzić na ta kartę to pewnie bardziej po drodze by jej było...
Mi się wydaje, że te instruktorki w zamku wynajmuja tam sale i prowadzą własną działalność więc może trzeba by sie przejść i zapytać tych pań czy by sie zgodziły przystąpić do takiego programu...ale ja sobie tak gdybam i nie mam pojęcia jakby to miało wygladac formalnie...
Rozmawiałam jakieś 2 miesiace temu w zamku o mozliwości ich współpracy z Benefitem i usłyszałam, że muszą sprawdzić jak to wygląda ,,od kuchni". Podejrzewam, ze nie sprawdzano bo być moze nikt oprócz mnie o to nie pytał...
Gość
i jak sytuacja od nowego roku szkolnego?
gdzie można w Leśnicy lub okolicach pójśc na zajecia fitnes, areobik, ogólnie się poruszać?
Gość
Hej Aniu ja by chodze do J&D na Welniana. Miejsce fajne polecam